Hirdetés

Ütős hibrid lett az Acer Switch Alpha 12



|

Aggódhat a Surface Pro 4, remek hibriddel újított az Acer.

Hirdetés

Nincs hiány a Microsoft Surface Pro 4 hibrid táblagépét utánzó eszközökből a piacon, azonban az Acer Switch Alpha 12 messze túlmutat az eddigi próbálkozásokon. 

Hirdetés

A 12 hüvelykes , 2160 x 1440-es felbontású tablet egy lecsatolható billentyűzetet kapott, ami egyben fedlap is. Nincs híján az erőnek sem, ugyanis akár Core i7-es Skylake processzor is választható bele. 

Az Acer megoldásának a különlegessége az, hogy minden egyes konfigurációhoz jár a billentyűzet és mindegyik modell passzív hűtést kapott (a Microsoft készülékénél Core i3-tól fölfelé aktív hűtés van). Az 599 dolláros indulóárával olcsóbb is a gép, mint a Surface Pro 4.

Természetesen a ventilátorok hiányában megfelelő hőelvezetés kellett, erről folyadékhűtés gondoskodik - annyira hatékonyan, hogy a Core i7-es CPU-val is boldogul. 

A 292 x 201 x 15,85 milliméteres, 1250 grammos gép 3.1-es USB-C porttal, 802.11ac-s WiFi-vel, Bluetooth 4.0-val és HD-s webkamerával is rendelkezik. A táblagép maga csak 900 gramm, 9,5 milliméteres vastagsággal. 

Opcionálisan Acer Active Pen is jár a billentyűzethez, amit mágnesek rögzítenek a géphez, és szükség szerint háttérvilágítással is létezik. Az asztalon a támasz 90 és 165 fok között állítható. 

Az 599 dolláros alapmodellbe 4 GB RAM és 128 GB tárhely kerül, az üzemideje 8 óra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.