Hirdetés

Ütős lesz a Lenovo új belépőszintű ThinkPadje



|

Rengeteg újdonsággal készül a 2016-os CES-re a Lenovo - ez két operációs rendszerrel választható.

Hirdetés

Lenovo ThinkPad 13 a neve annak a laptopnak, amelyik a Lenovo belépőszintű ThinkPadje lesz 2016-ban. Nem is rossz a tudása. 

Hirdetés

A ThinkPad 13-ban egy Intel Core i5-ös processzor található, C-típusú USB csatlakozóval, ThinkPad billentyűzettel és Lenovo TrackPoint stickkel középen. 

A felhasználók még az operációs rendszerből is választhatnak. A laptop Windowszal és Chrome OS rendszerrel egyaránt vihető lesz: áprilistól és júniustól, 449 és 399 dollárért lehet majd őket beszerezni. 

A rendszer mellett a két verziónál különbség, hogy a windowsos kiadás egy USB-C portot kap és három normál USB-t, míg a Chrome OS-szel szerelt változat két USB-C-t és egy USB-t. 

A modellekbe konfigurációtól függően akár 16 GB RAM és egy 512 GB-os SSD is kérhető. A házak strapabíróak, még a MIL-SPEC követelményeknek is megfelelnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.