Hirdetés

Ütős memóriacsomagokkal újított a HyperX



|

Nem lesz gond 64 és 128 GB-os memóriakiteket találni.

Hirdetés

A HyperX a Kingston egyik márkája, és természetesen bőven kapunk tőle választási lehetőséget, ha DDR4-es memóriákról van szó. A paletta még tovább bővült, ugyanis hatalmas kitek érkeztek, amelyek a legkomolyabb gamereket is ki tudják szolgálni. 

Hirdetés

A HyperX Savage DDR4-es memóriák 2666 MHz-es verziója például immáron 128 GB-os kitben is vihető. Ebben a formában minden egyes RAM 16 GB-os. Eddig a Savage memóriák 4-től 64 GB-os kitekig voltak elérhetőek. 

A nagy sebességű modulok tökéletes megoldást jelentenek játékokhoz, videoszerkesztéshez és 3D-s rendereléshez is, ráadásul az XMP profilok is támogattak. 

A Predator DDR4-es memóriákból is vannak új csomagok, 16 GB-os modulokból építve. A 32 és a 64 GB-os kitek RAM-jai 3000 MHz-en ketyegnek. Az Intel 100 Series és X99 lapkakészleteihez tervezték őket. 

A HyperX Predator DDR4-ből akad még 16 GB-os (2133 és 3000 MHz között) kit, de van 32 GB-os 3000 MHz-től lefelé és 64 GB-os 2800 MHz-es változatban is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.