Hirdetés

Válság ellen hatékonyabb nyomtatás



|

Új, megfizethető A3-as multifunkciós színes led nyomtató az OKI-tól

Hirdetés

Éppen a válság kapcsán előtérbe kerülő költséghatékonyságot hangsúlyozza most megjelent multifunkciós nyomtatója esetében az OKI Printing Solutions, a japán gyártó új készülékekkel hatékonyabb nyomtatást ígér.

Kifejezetten az 1-10 + fős munkacsoportok és a kis- és középvállalatok igényeihez, irodaméretéhez és költségvetéséhez igazodva tervezték az MC860-at, mely az OKI új, kategóriájában belépő árszintű multifunkciós nyomtatója. A4-es és A3-as méretben egyaránt alkalmas különböző multifunkciós feladatok ellátására, színesben vagy fekete-fehérben. Többféle felszereltséggel, asztali és álló változatban is kapható, gyártója az A4-es multifunkciós nyomtatókéval vetekedően kedvező költségeket ígér. Gyakorlatilag – előd versenytárs híján – új kategóriát teremt a készülék.

 

mc860_.jpg
 

 

A gyártó közleményében idézi a Gartner független piacelemző cég kutatását, miszerint a legújabb házon belüli nyomtatási megoldásokkal egy átlagos vállalat nyomtatási költségei akár 20%-kal is csökkenthetők. Így a cégeknek nem kell igazodniuk a marketing kiadások csökkentéséhez, szolgáltatásaikat továbbra is kiegészíthetik minőségi promóciós anyagokkal. A nem szokványos papírok rugalmas kezelése (220 grammos egységtömegig) megkönnyíti poszterek, ábrák vagy füzetek helyben történő nyomtatását, míg az ingyenesen mellékelt szoftver lehetővé teszi, névjegykártyák, CD-borítók, névkártyák vagy akár bannerek nyomtatását.

Az új multifunkciós modell az OKI önálló nyomtatóihoz hasonlóan egymenetes digitális LED nyomtatóművet alkalmaz egyenes papírúttal, a ProQ2400 Multi-level színárnyaló technológiával dolgozik. A másolásra, faxolásra, nyomtatásra és lapolvasásra használható, egy időben több funkció futtatására is képes készülék többféle kiépítésben kapható, a kezelhetőség érdekében valamennyi érintőképernyővel vezérelhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.