Hirdetés

Vége a Dell XPS sorozatnak



|

A gyártó inkább az Alienware modellekre koncentrál: olcsó játék-PC AMD CPU-val.

Hirdetés

 

A Wall St. Journal forrásai szerint a Dell a következő hónapban négy modellt is kivon az XPS sorozatból. Mindennek az oka, hogy a gyártó jobban szeretne koncentrálni az Alienware-re.

 

Ez a lépés várható volt, hiszen a Dell 2006-ban vásárolta fel az Alienware-t. Azt mindenesetre egyelőre nem tudni, hogy az XPS szériába tartozó laptopok sorsa mi lesz - a Dell nagy sikereket ért el ezekkel a modellekkel.

 

Ami azonban már biztos, hogy az Alienware hamarosan bemutat egy új, belépőkategóriás PC-t. Ez egy négymagos AMD 9550 Phenom X4 processzort és 4 GB RAM-ot kap majd, továbbá két darab ATI HD 3870 X2 grafikus kártyát szerelnek bele.

 

Az AMD 790FX lapkakészletre épülő rendszer alapját egy ASUS alaplap képezi. Az 1700 dolláros (körülbelül 274 000 forint) PC az elkövetkezendő két hétben a tervek szerint már megvásárolható lesz.

 

xpsrip.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.