Hirdetés

Vége a Microsoft fitneszes karkötőinek



|

A jelentések szerint a redmondiak nem dolgoznak a Band 3 karkötőn, a Microsoft felhagyott a szériával.

Hirdetés

A Microsoft az elmúlt években két fitneszes karkötővel is előállt, azonban a jelentések szerint harmadik már nem lesz. 

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Microsoft Band 2 továbbra is elérhető marad a piacon, azonban a redmondiaknál senki sem dolgozik a Band 3-on. 

A jól értesültek szerint idén nem lesz új Band karkötő, sőt, a Microsoft feloszlatta azt a csoportot, amelyik a Windows 10-et szerette volna átültetni a Band eszközökre. Így nagy valószínűséggel komolyabb szoftverfrissítésekre sem lehet számítani a jelenlegi modelleknél. 

Természetesen nincs kizárva a projekt folytatása, azonban a jelek szerint a Microsoft most másra koncentrál. 

A 250 dolláros Band 2 hajlított AMOLED kijelzővel, optikai pulzusmérővel, mozgásérzékelővel, barométerrel és a bőrt figyelő hőmérsékleti szenzorral is rendelkezik, többek között. Akár 2 napos üzemidőt is lehetővé tesz, Bluetooth-on keresztül kapcsolható az okostelefonokhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.