Hirdetés

Vége lehet a Nexus 7 pályafutásának



|

Állítólag a Google a Nexus 7-et a Nexus 8-ra cserélné le.

Hirdetés

Korábban már hallottunk olyan feltételezéseket, amelyek szerint a Google véget vetne a Nexus 7-es táblagépei pályafutásának, és helyettünk inkább 8 hüvelykes tabletekkel próbálkozna idén nyárral kezdődően. Természetesen az ötlet hátterében az áll, hogy aki fogott már tepsifont, az a néha még a 6 hüvelykesnél is nagyobb méret után nem érzi elég praktikusnak a 7 hüvelykes táblákat. 

Hirdetés

A 8 hüvelykes választás mellett szólhat az is, hogy az Apple-nek már bevált ez a méret az iPad mini keretében. Ellene pedig az, hogy a kisebb verziót egy kézben könnyebb tartani, főleg, ha valakinek kisebbek a kezei. 

Szintén a Nexus 8-hoz kapcsolódik, hogy állítólag akkor kerül a boltokba, amikor megérkezik az Intel új mobilprocesszora. A Nexus 8 ugyanis úgy tudni, hogy egy négymagos, 64 bites Moorefield processzorra épülhet, ami bár nagy váltás a jelenlegi Nexus vonalhoz képest, ám nagyon gyorsnak ígérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.