Hirdetés

Végre a Leica is beszállt a 4K-s világba



|

Már nem csak remek képeket tud készíteni a Leica SL.

Hirdetés

Sokáig tartott, de a Leica végre úgy döntött, hogy az új digitális fényképezőjének a videók világában is az elsők között kell lennie. 

Hirdetés

A Leica SL (Typ 601) egy tükör nélküli fényképező, azzal a full-frame, 24 megapixeles szenzorral, ami a Leica Q-ban is van. Az SL azonban stúdióminőségű 4K-s videókat tud felvenni (30 fps mellett). Vagy feldolgozatlan Cine4K-t, 24 fps-sel. 

Normál HD minőségben a 120 fps sem gond, illetve vannak új lencsék a friss hardverhez. 

A lélegzetelállító képeket a gép 2,95 hüvelykes kijelzőjén is meg lehet nézni, de van egy 4,4 milliós képsűrűségű elektronikus kereső is hátul. 

A fényképező alapból 7800 dollárba kerül, aki pedig a lencséket is akarja, annak további 4800 dollárt kell fizetni. Ezzel a gép már a Blackmagic és a Red magasságában mozog, árban legalábbis. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.