Hirdetés

Végre itt a vezeték nélküli USB



|

Vége a gép hátuljából kígyózó kábelrengetegnek!

Hirdetés

Bár a Belkin a világ első vezeték nélküli USB elosztójaként hirdeti legújabb találmányát, azonban a Y-E Data már hónapokkal ezelőtt megelőzte őket. Kétségtelen azonban, hogy a Belkinnek hála ez a típus Európába is eljuthat, nem úgy, mint a Y-E Data terméke, amely a japán piacra koncentrál.

 

 

belkin_wireless_usb_small.jpg
 

 

 

A Belkin a Cable-Free USB elosztót az asztali- és notebook gép tulajdonosok számára egyaránt ajánlja. Ez érhető, hiszen a tulajdonosoknak csak egy USB adó-vevő eszközt kell a géphez csatlakoztatni, a többi készülék a HUB-ra van kapcsolva, ami vezeték nélkül kommunikál az adó-vevő egységgel. Innentől fogva a notebook tulajdonosoknak nem okoz különösebb fáradalmat, ha csatlakoztatni szeretnék gépükhöz a billentyűzetet, egeret, nyomtatót, vagy bármilyen egyéb USB-s eszközt, mert csak az adó-vevőt kell a géphez illeszteni, és máris minden eszköz elérhető lesz. Az asztali gép tulajdonosoknak is jócskán leegyszerűsödik az élete a Belkin elosztójával: megszűnik a PC hátuljából kilógó kábeldzsungel, ráadásul az elosztó bárhova elrejthető.

 

A Belkin 4 portos vezeték nélküli USB elosztója 9 méteres hatókörzeten belül kínál 480 megabites (tehát USB 2.0 szabványnak megfelelő) átviteli sebességet. Egyetlen hátránya a magas ár, amely jelenleg 200 dollár, tehát minimum 40 ezer forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.