Hirdetés

Végre itt vannak az új GeForce meghajtóprogramok



|

Hosszú várakozás után új driver jelent meg a GeForce 7-hez.

Hirdetés

Az NVIDIA legutóbb 2006 novemberében örevendeztette meg új Windows XP meghajtóprogrammal a GeForce 7 sorozat tulajdonosait, azóta csak 1-2 nem hivatalos változat jelent meg. A gyártó továbbra sem változtatott az XP-s meghajtóprogram szériaszámán, így a GeForce 7-hez változatlanul a 90-es ForceWare szériát viszi tovább, némi továbbfejlesztéssel (GeForce 7200GS és PureVideo HD támogatás) 94.24 sorszám alatt.

 

A Windows Vista tekintetében az NVIDIA egységes ForceWare meghajtóprogramokat készít, azaz a 158.24-es számú driver GeForce 6/7/8 kártyákhoz egyaránt használható. A frissítéssel kapcsolatos újításokról a kapcsolódó linkek között található hivatkozás alatt olvashatnak bővebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.