Hirdetés

Végre külső tárhelyet is kezelhet az Xbox One



|

Egy xboxos fejlesztő árulkodó képernyőmentést tett közzé a Redditen.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy már nincs is olyan messze, hogy az Xbox One végre külső meghajtókat is tudjon kezelni. Az Xbox egyik fejlesztője a Redditen egy olyan képet tett közzé, amelyen az Xbox One felugró ablakban közli a használójával, hogy a külső meghajtó készen áll. Amennyiben a fotó hiteles, akkor arra utal, hogy az újítás hamarabb érkezik, mint sokan remélték. 

Hirdetés

Az Xbox One tavalyi bemutatója óta ígérte a Microsoft, hogy egyszer csak külső tárhelyre is pakolhatjuk majd a játékokat. Mivel a játékok adatait és a digitális letöltéseket is az 500 gigabájtos tárhelyére végzi az Xbox One, ezért a hely hamar szűkössé válik, és csak egy külső meghajtó segíthetne. 

A múlt hónapban ugyancsak ezzel kapcsolatban tett ígéreteket az Xbox Live programigazgatója, Larry Hyrb. Azt nem tudni, hogy vajon zenéket és videókat is lehet-e majd átpakolni a külső tárhelyre, vagy csak játékokat. Az is kérdéses, hogy mikor érkezik meg a külső tárhelyek támogatása, de vélhetően nem halasztják már sokat, elvégre a verseny kiélezése érdekében már Kinect nélküli Xbox One-t is árulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.