Hirdetés

Végzett a Samsung az LCD-vel?



|

A Samsung Electronics igazgatótanácsa úgy döntött, hogy az LCD panelek gyártását leválasztja az anyavállalatról, tehát kiszervezi az LCD gyártást.

Hirdetés

A döntés főképp azzal értelmezhető, hogy az LCD iparág nyeresége folyamatosan csökken, egyes találgatások persze máris megkezdődtek, melyek szerint a divízió önálló cégbe való kiszervezése esetleg annak előkészítése, hogy később kísérletet tudjanak tenni akár a leányvállalat eladására.

Azt nem tudjuk, hogy ebben mennyi az igazság, a Computerworld cikkéből viszont kiderül, hogyan is indokolja a Samsung a döntést, és mi a hivatalos magyarázat a kiszervezés ügyében.




Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.