Hirdetés

Vékony és elegáns monitorral újított a HP



|

Csupán 11 mm vastag a gyártó 24 colos megjelenítője.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt a HP bejelentette monitorkínálatának x2401 névre hallgató legújabb tagját, amely legnagyobb érdekességét a csupán 11 milliméteres vastagsága adja. Az eszköz 24 colos és 192×1080 képpontos, LED-es háttérvilágítású MVA (Multi-domain vertical alignment) típusú panellel lett felszerelve, amely 5000:1 statikus és 10.000.000:1 dinamikus kontrasztarányt képes nyújtani.


A frissítési sebességet és betekintési szögeket nem közölte a gyártó, ám feltehetően 5 ms / 178 fokról van szó, vásárlási szándék  esetén ezen spekulációkat mindenképp ellenőrizni kell majd.


A HDMI és DisplayPort csatlakozókkal szerelt x2401 október 7-én 250 dollárért (~54 ezer forintért) cserébe elsőként az Egyesült Államokban válik majd elérhetővé, ám az érdeklődőknek érdemes lesz inkább a monitor üzleti felhasználóknak szánt L2401x variánsát beszerezniük, hiszen ahhoz csupán 10 dollár felárért cserébe 1 helyett 3 év garancia jár majd (hardveresen azonosak a modellek).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.