Hirdetés

Vékony HD 5770 az XFX-től



|

Egyslotos, helytakarékos Radeon videókártyával jelentkezik az XFX.

Hirdetés

Az XFX hosszú ideje foglalkozik videókártyákkal, leginkább NVIDIA GPU-kkal. A gyártó azonban már az ATI grafikus vezérlőit is árulja; és most bemutatott egy új, egyslotos HD 5770-es modellt. Elsősorban azoknak jöhet jól a vékonyabb kialakítás, akik játszani is szeretnének, de a helytakarékosság is fontos számukra.

 

A kártya két változatban készül: a HD-577X-ZMF3 két DVI és egy Mini DisplayPort csatlakozót tartogat, míg a HD-577X-Z5F3-ra öt darab DisplayPort kimenet került. Egyéb téren a két grafikus vezérlő megegyezik. A 4800 MHz-en működő 1 GB GDDR5-ös RAM-ot úgy tervezték, hogy hűvösen és csendesen működjön.

 

A GPU speciálisan tervezett hőleadó felületét úgy alakították ki, hogy a ventilátorral együtt 15%-kal nagyobb hőelvezető felülete van a dual slotos társaitól. A 800 stream processzorral szerelt GPU 850 MHz-en működik. A két Radeon HD 5770-es várhatóan a napokban már kapható, 200 és 207 dolláros árakon.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.