Hirdetés

Vékony, LED-es monitor a Philips-től



|

A 23 hüvelykes megjelenítő fényes fekete borítást és Full HD-s panelt kapott.

Hirdetés

A Philips bemutatta legújabb monitorát, amely a Brilliance szériát erősíti. A 23 hüvelykes képátlóval rendelkező 234CL2SB "Blade" kódjelzésű modell vékony kialakítást kapott, emellé pedig fényes fekete külső borítást.

 

A W-LED-es háttérvilágítással ellátott kijelző dinamikus kontrasztaránya 20 000 000:1, a SmartImage pedig a Philips saját, beépített képjavító technológiája. Szintén saját fejlesztésűek a vezérlőgombok, amelyek a SmartTouch elvén működnek.

 

Az 1920 x 1080-as natív felbontással rendelkező kijelző 2 milliszekundumos válaszidővel (G2G) bír, fényereje 250 cd/m2. Csatlakozók tekintetében D-Sub, valamint HDMI áll rendelkezésre, illetve jó hír, hogy a monitor fogyasztása csak 24 watt. A Brilliance 234CL2SB "Blade" ára 225 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.