Hirdetés

Vékony notebook-hűtő a Zalmantól



|

Az ultravékony ZM-NC2000NT egyben USB hubként is funkcionál.

Hirdetés

A Zalman bemutatta a legújabb noteszgép-hűtőjét, a ZM-NC2000NT-t. Az ultravékony eszköz a 17 hüvelykes gépeket képes lehűteni, méghozzá két darab 60 milliméteres ventilátor segítségével.

 

A légkavarók egy USB csatlakozó segítségével jutnak energiához, és percenként 1100 és 1700 fordulat között tudnak pörögni, 17 és 23,5 dBA zajt keltve. A két tartomány közötti fordulatszám egyénileg szabályozható.

 

A hűtő emellett egy USB hubként is funkcionál, ugyanis három darab USB 2.0-ás csatlakozót is kínál. A 303 x 418 x 38 milliméteres, alumínium és műanyag eszköz 1 kilogrammot nyom, és ezüst, valamint fekete színekben érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.