Hirdetés

Vékonyabb lehet az Apple Watch 2



|

A kijelzőt alakítják át a laposabb ház érdekében, az üzemidő várhatóan nem csökken.

Hirdetés

Gyakorlatilag az eredeti Apple Watch megjelenése óta hallhatóak azok a pletykák, amelyek szerint az almás vállalat dolgozik az utódon, ami laposabb lesz. 

Hirdetés

Bár a népszerű okosórákhoz mérten az Apple Watch 10,5 milliméteres vastagsága igazából kedvező, de mint ismeretes, az Apple mindig szereti lapossá tenni az eszközeit. 

Az Apple Watch 2 állítólag úgy lehet laposabb, hogy közben az üzemideje nem csökken. Ezt állítólag az OLED-kijelző átalakításával érik el, úgy, hogy egy réteg üveget eltávolítanak belőle. 

Természetesen nem tudni, hogy egy réteg üveg a kijelzőben mennyit ad hozzá egy okosóra vastagságához, de elméletben más alkatrészeken is tudnak majd zsugorítani. 

Az Apple partnere a feladatban a TPK, amelynek gondjai vannak az új típusú megjelenítők gyártásával. Arra nem tértek ki a jól értesültek, hogy emiatt késik-e az Apple Watch 2 - de ha minden jól megy, még az idén megérkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.