Hirdetés

Vékonyka multitouch monitor profiknak



|

Stylusszal is használható a Sharp 20 colos megjelenítője.

Hirdetés

Nemrég a Sharp hazai kirendeltsége bejelentette, hogy egyelőre ismeretlen áron valamikor májusban hazánkban is elérhetővé fog válni a japán gyártó LL-S201A típusjelzésű monitora. A 20 colos és 1920×1080 pixeles multitouch UV2A LCD panellel szerelt eszköz egyszerre akár 10 ujjat is képes követni, plusz jár hozzá egy 2 mm-es fejű stylus, így precíz grafikai munkákhoz is használható.


A monitor egyik extra funkciója, hogy stylus preferálása esetén teljesen kikapcsolható az ujjak érzékelése, így nem jelent gondot, ha a felhasználó munka közben véletlenül hozzáér a megjelenítőhöz. A HDMI, MHL és DisplayPort csatolófelületekkel rendelkező eszköz csupán 25 mm vastag, a súlya – vélhetően a tartozék állvány nélkül - 2,3 kg.


A természetesen falra is szerelhető monitor a Sharp szerint képes szoftveresen 180 fokban elforgatni a képet, amely elsősorban irodai prezentációkat tartók számára lehet hasznos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.