Hirdetés

eSATA és USB is van a 32 GB-os Verbatim SSD-n



|

Nem kell választani a sebesség és a kompatibilitás között azoknak, akik a Verbatim eSATA / USB Combo SSD meghajtót választják

Hirdetés

A Verbatim kombinált SSD meghajtójának eSATA csatlakozója legfeljebb 60MB/mp olvasási, és 25MB/mp írási sebességre képes, míg a hagyományos USB 2.0 csatlakozóval 26MB/mp olvasási, és 15MB/mp írási sebesség érhető el. Az eSATA a nagy adatsebességet biztosítja, így akár az eszközön is szerkeszthetők anyagaink, míg az USB csatoló lehetővé teszi, hogy akkor is használjuk a tárolót, ha épp nincs eSATA csatlakozóval felszerelt számítógép a környéken.

 

 

esata usb combo ssd 32gb
 

 

 

Azok is használhatják az eszközt, akiknek számítógépében régebbi típusú eSATA csatoló van, amely nem biztosít áramellátást. Ilyenkor, a mellékelt kábellel párhuzamosan egy USB portra is rácsatlakoztatható a kombinált SSD meghajtó, és az adatforgalom a nagysebességű eSATA csatlakozón zajlik, míg az eszköz működéséhez szükséges áram az USB kábelen keresztül érkezik.

 

A tárolóeszközbe integrált, telepítést nem igénylő EasyLock szoftver 256 bites AES titkosítással minimálisra csökkenti az adatvesztés és az adatlopás kockázatát. Működése automatikus: ahogy bizalmas dokumentumainkat a Verbatim eSATA/USB kombinált SSD meghajtójára másoljuk, vagy mentjük, az EasyLock titkosítja azokat. Így, ha elveszítjük az eszközt, jelszó hiányában az adatokat illetéktelenek nem olvashatják el.

 

 

verbatim esata usb combo ssd32gb package
 

 

 

Az eSATA/USB kombinált SSD meghajtó Windows, Mac OS és Linux rendszerekkel egyaránt kompatibilis. (Arról külön nem szól a hír, hogy az EasyLock titkosítószoftver mely operációs rendszereken futtatható.) Két év garancia jár a készülékhez, mintegy 50 ezer forintos áron kapható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.