Hirdetés

Verbatim korongok az egészségügynek



|

Biztonságosabb a betegek adatainak tárolása a Verbatim MediDisckel.

Hirdetés

A kiváló minőségű Verbatim MediDisc széria megbízható megoldást nyújt a klinikai és más orvosi területen történő hosszú távú adatarchiválásra.

 

A páciensek adatainak biztonságos archiválása különösen fontos szerepet tölt be az egészségügyben. A Verbatim MediDisc Medical Grade CD-R és DVD-R lemezei megfelelnek az egészségügyben alkalmazott adattárolási szabványok szigorú előírásainak. A Verbatim MediDisc termékei DICOM-kompatibilisek (Digital Imaging and Communications in Medicine szabvány) és ezért alkalmasak minden HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) minősített rendszerben való alkalmazásra.

 

A lemezek új felületkezelési technológiájának köszönhetően egyedülállóan sérülésmentesek és megbízhatók. A Mitsubishi Chemicals által szabadalmaztatott Metal Azo technológiának köszönhetően a Verbatim MediDiscek száz százalékban hibamentes adattárolást és adatmegőrzést biztosítanak, továbbá a tárolt adatokat megóvják a környezeti hatásoktól.

 

A orvosi alkalmazásokhoz kifejlesztett termékskála jelenleg két típust tartalmaz; a Verbatim MediDisc CD-R lemez 700 MB-os kapacitást biztosít 52-szeres gyorsaságú írhatóság mellett, míg a Verbatim MediDisc DVD-R termék 4,7 GB-nyi adat tárolására alkalmas, nyolcszoros sebességű írhatóság mellett, és a piacon található valamennyi DVD íróval kompatibilis.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.