Hirdetés

Verbatim: külső merevlemez kijelzővel



|

A Verbatim új merevlemeze nemcsak gyönyörű, de informatív is.

Hirdetés

A Verbatim bemutatta legújabb külső merevlemezét, amelyet első blikkre akár még konyhai mérlegnek is nézhetünk. Ez köszönhető az igencsak dekoratív külső jegyeknek, a stílusos kialakításnak és a fényes, fekete borításnak. A Verbatim InSight USB Portable Hard Drive nevet viselő készüléken megtalálható egy külső LCD kijelző, amely mutatja a merevlemez nevét és az aktuálisan szabad kapacitását.

untitled_2.jpg



Érdekessége, hogy nemcsak akkor mutatja az adatokat, amikor a PC-hez vagy Mac-hez csatlakoztatjuk, hanem bármikor, a szabad tárhely méretét minden csatlakozáskor és lehúzáskor számolja. A háttértárat Nero BackItUp Essentials szoftverrel együtt szállítják, amely megkönnyíti a számítógépen tárolt adatok archiválását, biztonsági mentését a felhasználók számára, emellett titkosíthatjuk is vele a merevlemezen tárolt információkat.

A Verbatim InSight USB Portable Hard Drive 320 és 500 gigabájtos változatban kapható, előbbi 120 dolláros, míg utóbbi 150 dolláros áron 5 év garanciával.

1untitled.jpg



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.