Hirdetés

Fotómentés bárkinek: Verbatim PhotoSave DVD



|

Abszolút kezdő felhasználók is lementhetik fénykép gyűjteményüket a számítógépről

Hirdetés

Legtöbben jóhiszeműen hagyjuk, hogy a fényképezőgépről lementett képeink csak gyűljenek a merevlemezen és biztonsági mentésre soha nem kerül sor. A kézi mentés igényel némi hozzáértést, azaz CD/DVD író szoftver használatát, de legalább a Windows beépített író funkciójának ismeretét, emellett a legtöbbször számos mappából és almappából kézzel kellene összeválogatnunk a fotókat, képeket, ami elég időigényes mulatság.

 

 

Verbatim PhotoSave DVD tok fenykep mentes

 

 

Természetesen léteznek a feladatot többé-kevésbé automatizáló szoftverek, de a Verbatim PhotoSave DVD kezelhetőség szempontjából túlmegy minden ilyen megoldás képességein. A nagy méretű mozi-DVD tokban árusított lemez ugyanis egyszerre üres média és automatikusan működő képmentő szoftver. A lemez behelyezése után – ha az automatikus indítást nem tiltottuk le – el is indul és néhány lépésben végigvezet a képmentés folyamatán. Megadhatjuk a kutatni kívánt mappákat, majd a keresést kivárva már csak az írás van hátra.

 

 

Verbatim PhotoSave DVD tok fenykep mentes lemez felulet
 

 

 

Átlagos mérettel számolva a gyártó 2000 képre tartja elegendőnek a szabad kapacitást, ezt persze csökkenti, ha több menetben, az előző mentéshez újra és újra hozzáfűzve végezzük a mentést. Ha egy DVD nem elegendő, akkor a mentés folytatható egy következőre, a program ügyel a kötetek menedzselésére és bekéri a következő üres PhotoSave DVD lemezt. A kész lemezt a meghajtóba lemezve egy indítómenüben a hozzáfűzés és a böngészés (Windows Explorer) lehetőségét ajánlja fel.

 

 

Verbatim PhotoSave DVD tok indito menu fenykep mentes alkalmazas

 

 


Könnyen végezhetünk mentést több menetben vagy
több Verbatim PhotoSave DVD-re kiterjedően

 

 

Szinte eltéveszthetetlenül könnyen kezelhetőnek ítéltük a terméket, ebből a szempontból nincs igazi riválisa. Sajnos ára egyelőre meglehetősen magas, így egyelőre legfeljebb ajándéktárgynak javasolnánk, olyan ismerősök számára, akik egyáltalán nem értenek számítógépükhöz, így baráti segítségünk nélkül is biztonságban tudhatják fotóikat.

 

 

 


Névjegy

 

Termék: Verbatim PhotoSave DVD

Forgalmazó: Verbatim GmbH

Ár: 888 Ft

Web: hopp.pcworld.hu/6223

 



Értékelés

 

Verbatim PhotoSave DVD

Előny: Minimális Windows felhasználói ismereteket igényel, telepítés és DVD író szoftver nélkül működik

Hátrány: Drága az írható lemezekhez viszonyítva

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 3

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.