Hirdetés

Verbatim Store N Go Pro 4GB – irodaház a zsebben



|

Nem csak bőséges, de villámgyors háttértárként is szolgál a Verbatim aprósága.

Hirdetés

Sok kulcstartón fityeg manapság egy USB flash memória is, mely elterjedtségben már régesrég kiszorította a jó öreg floppyt - amihez a Verbatimnak szintén kezdetektől fogva köze volt. A USB meghajtók mérete és a feléjük tapasztalható kereslet az utóbbi időben rendkívül gyorsan növekszik. Míg 2005-ben a 256, illetve 512 MB-os termékek voltak a legkeresettebbek, 2006 végére már az 1 GB-os termékekből adták el a legtöbbet. 2006-ban az USB drive-ok eladása Európában 5 millió darabbal 29,1 millióra nőtt és lassan a 4 GB-os lesz a legkedveltebb kapacitás.

 

 

verbatim4gb_wb_.jpg

 


A Verbatim a jelentős kapacitás mellé kiemelkedő sebességet is beleszorított a kék gumiborítású termék apró házába. A szokásos, karcsú USB meghajtó négy gigabájtnyi adat tárolására alkalmas, melyet USB 2.0 csatlakozáson át érhetünk el, kifejezetten kiemelkedő sebességgel. Az olvasási sebesség 23 és 25 MB/s között mozog, míg íráskor 13-14 megabájtot továbbíthatunk másodpercenként. (A meghajtó a SiSoft Sandra tesztjével igen magas, 8488-as index értéket ért el.) Kék, nem bántó fényű led jelzi a működést. Nemcsak a ház ellenálló, a mellékelt, telepítés nélkül futtatható V-Safe programmal titkosított területet hozhatunk létre rajta.
Ha elég nagy és merevlemezekkel vetekedően gyors meghajtót szeretnénk, no és nem zavaró számunkra a lassúbb, kevésbé minőségi termékekhez képest mintegy kétszeres ár, akkor a Store'n Go Pro-t nekünk találták ki.

 


Adatok

 

Termék: Verbatim Store N Go Pro 4GB


Forgalmazó: Verbatim GmbH


Ár: 18000 Ft

 

Web: hopp.pcworld.hu/3065

 

  • 4 GB tárolókapacitás
  • USB 2.0 csatlakozás
  • Gumírozott bevonat
  • 25 MB/s maximális olvasási sebesség
  • 14 MB/s maximális írási sebesség
  • V-Safe titkosító szoftver a meghajtón mellékelve
  • Kék jelzőled
  • 78×20×7 milliméteres méretek

 

Értékelés

 

Verbatim Store N Go Pro 4GB

Előny: Kimagasló sebesség, bőséges kapacitás, titkosító szoftver

Hátrány: A titkosító szoftver nem Vista kompatibilis

Teljesítmény: 99

Szolgáltatás: 85

Ár/Érték: 86

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.