Hirdetés

Verbatim: színes merevlemezek



|

Igazi színes egyéniségek a gyártó új hordozható tárhelyei.

Hirdetés

Egy termék kiválasztásakor számos esetben a külső dönt, azaz hogy az eszköz milyen színű és formájú, illetve tapintása mennyire kedves a kéznek. A Verbatim is tudja ezt, ezért új hordozható merevlemezei megtervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a külső megjelenésre. A 2,5 hüvelykes meghajtókat tartalmazó pakkok mindössze 170 gramm tömegűek, méretük pedig lehetővé teszi, hogy akár ing zsebben is könnyedén hordozhatók legyenek. Az állandóan úton lévő felhasználók bizonyára örülnek is ennek a hírnek, ám ezzel még nincs vége, az eszközök borítása ugyanis további örömre adhat okot.

 

verbatimhdd_320gb_coloredition.jpg
 

 

A komor, egyhangú színek helyett vidám és elegáns árnyalatokban pompáznak az apró tárhelyek , melyek így  kiválóan alkalmasak arra, hogy a gazdájukra vonják a figyelmet. A vörös, kék, zöld, rózsaszín és fényes-fekete színeket azonban csak a 320 gigabájtos tárhoz adnak, a fél terás változathoz viszont kárpótlásul selymes tapintású bevonat és gumírozott szegély jár.

 

verbatim_500gb_blackedition.png
 

 

A kizárólag USB 2.0-s kapcsolaton keresztül kommunikáló hordozható lemezeknek nincs szükségük külön áramforrásra, köszönhetően az 5400 percenkénti fordulaton üzemelő lemezes egységeknek. A Windows környezetben zökkenőmentesen működő eszközökhöz a gyártó a Nero BackItUp 2 Essentials biztonsági mentéseket végző segédalkalmazást adja.

 

A Verbatim új lemezei közül egyelőre csak a 320 gigás változat árát ismerjük, mely 26400 Ft-ért hamarosan megvásárolható lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.