Hirdetés

Veri a NETGEAR az Apple-t



|

Amerikai testvérlapunk a legjobb vételnek a NETGEAR Digital Entertainer HD-t minősítette, az Apple TV lemaradt.

Hirdetés

A NETGEAR innovatív terméke teljesítmény, kezelhetőség, ár és egyéb tulajdonságok tekintetében is megelőzte az Apple TV-t illetve öt másik set top boxot

 

eva8000.jpg

 

 

A NETGEAR, Digital Entertainer HD (EVA8000) termékét már a CeBIT-en is megcsodálhattuk, az USA-ban pedig már kapható is. Itthon egyelőre várnunk kell rá, de úgy tűnik, hogy érdemes. Az amerikai PC World a legjobb otthoni szórakoztatóközpontot kereste átfogó tesztjében, melyből az EVA8000 került ki győztesen, megkapva a "PC World Best Buy" díjat. A "Szórakoztatás bárhol" címszó alatt futó tesztsorozatban a NETGEAR eszköze hat másik termékkel - köztük az Apple TV-vel - összehasonlítva szerepelt. Egyedül a NETGEAR terméke érdemelte ki a "nagyon jó" minősítést teljesítmény, sokoldalúság, kínált szolgáltatások és kezelhetőség szempontjából egyaránt.

 

Az eredeti cikk online változata angolul olvasható itt.

 

A készülék olyan képességekkel rendelkezik, mint a Flickr fotó-streamelés, Apple és Windows Media DRM támogatás és digitális videofelvevő képességek. Sokoldalúság tekintetében jóval versenytársai előtt jár, és szinte minden fájlt lejátszik beleértve a DivX, Xvid és mp4 (MPEG-4 video .aac audio-val). A NETGEAR nagy felbontású Digital Entertainere az otthoni hálózatát és az internetet kiterjeszti a TV-re.

 

 

eva8000screen.jpg

 


A Digital Entertainer HD automatikusan adatbázisba rendszerezi a HD filmeket, TV show-kat, zenei fájlokat és fotókat, akár több számítógépről megosztva is. Lejátszhatók vele akár a BitTorrent online piacteréről letöltött filmek, vagy akár a YouTube vagy egyéb oldalakról elért internetes videók, emellett a Digital Entertainer HD a Flickr internetes szolgáltatásán keresztül felismeri és megjeleníti a digitális fotókat is. A zenekedvelők az iTunes könyvtáraikat vagy az iPod-ra töltött zeneszámaikat a házi-mozi rendszeren keresztül jobb hangminőségben élvezhetik. Az audiolehetőségeket bővítendő a Digital Entertainer HD segítségével közvetlen hallgathatunk internet rádiót vagy érhetjük el az RSS hírcsatornákat, NOAA időjárás előrejelzéseket és térképeket. Az eszköz támogatja bármely Windows XP vagy Vista Windows Media Connect-en keresztül letöltött, vásárolt vagy létrehozott tartalom lejátszását, és több, nem védett fájlformátumot is lejátszik (Mac vagy Linux gépekről is), ugyanakkor összeköthető USB tárolókkal vagy flash drive-okkal, iPod-al vagy egyéb audio és/vagy videólejátszókkal.

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.