Hirdetés

Versenyképes lett a BIOSTAR GeForce GTX 950



|

Természetesen a játékosoknak szól az új grafikus vezérlő.

Hirdetés

A BIOSTAR bemutatta a legújabb grafikus vezérlőjét, amelyet azoknak a játékosoknak szán, akik versenyképes teljesítményt akarnak. 

Hirdetés

A BIOSTAR GeForce GTX 950 2 GB GDDR5-ös memóriát kapott, illetve 768 CUDA maggal dolgozik. Támogatja az NVIDIA PhysX és a DSR technológiákat is. A hűtését speciálisan úgy tervezték, hogy alig csapjon zajt játék közben. 

A másodikgenerációs Maxwell GPU jó teljesítmény-fogyasztás aránnyal dolgozik. Elsősorban a full HD-s környezethez van optimalizálva, és a MOBA típusú játékok kedvelőinek is ideális választás lehet. 

Kimenetek tekintetében dual-DVI, DisplayPort és HDMI áll a leendő tulajdonosok rendelkezésére. Az NVIDIA Surroundnak hála akár négy monitort is képes kezelni a kártya. 

Bővebb információkat a kártya oldalán lehet megtudni. Sajnos a pontos ára nem ismert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.