Hirdetés

Vertikális dokkoló a Sharkoontól



|

Az USB 3.0-ás eszközök aktív hűtéssel segítik a merevlemezeket.

Hirdetés

A Sharkoon két külső merevlemez-dokkolóval is bővítette a kínálatát: mindkét modell USB 3.0-ás felületen képes kommunikálni, illetve SATA merevlemezek befogadni. Az eszköz segítségével bármilyen géphez könnyedén plusz kapacitás adható.

 

A dokkolók különlegessége, hogy vertikális kialakításúak, így a szokásostól eltérően kell behelyezni a HDD-ket. A két modell egyike egy, a másik kettő HDD-t tud egyszerre befogadni - a támogatott meghajtó mérete 3,5 hüvelyk.

 

A 212 x 44 x 129 milliméteres és 650 grammos kisebbik változatot egy 40 milliméteres ventilátor segíti, míg a nagyobbik, 222 x 83 x 134 milliméteres és 860 grammos verzióba egy 50 milliméteres légkavaró került aktív hűtésként. Az eszközök ára 34,9 és 59,9 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.