Hirdetés

Vezeték nélküli billentyűzet Liliputból



|

Normál kiosztású billentyűzet liliputi méretekkel megáldva.

Hirdetés

A Brando gondoskodott arról, hogy bárkinek lehessen egy normál QWERTY billentyűzete, méghozzá baráti áron és rendkívül divatos megjelenéssel. A Tiny Wireless Keyboard elnevezésű, vezeték nélküli billentyűzet fejlesztői valószínűleg sokat nézhették a Sony Vaio P széria reklámjait, bár ez a kis apróság fizikai méreteinek köszönhetően (430 mm x 145 mm x 28 mm) valóban elfér a farzsebünkben.

 

 

tiny-wireless-keyboard_1.jpg
 

 

 

Ehhez képest az alig 326 grammos kütyün megtalálható 56 billentyű és 26 gyorsgomb, ráadásként még egy beépített trackball (hanyattegér) és scroll wheel is a rendelkezésre áll. Támogatja a Windows Vista, Xp és 2000 operációs rendszereket. A Brandonál a Tiny Wireless Keyboard jelenleg 55 dollárért elhozható.

 

tiny-wireless-keyboard_2.jpg
tiny-wireless-keyboard_3.jpg
 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.