Hirdetés

Vezeték nélküli egér brutális üzemidővel



|

Két elemmel akár 1440 órát is elmehet a Logitech gamer rágcsálója.

Hirdetés

A minőségi számítógépes perifériairól ismert Logitech újból kitett magáért, ugyanis a játékosoknak szánt G602 egere két AA-s elemmel akár 1440 órán keresztül is üzemképes marad, már amennyiben a vásárló hétköznapi használatra alkalmas, energiatakarékos üzemmódba kapcsolja.

Hirdetés


Ettől függetlenül játékos üzemmódban sincs miért szégyenkeznie az eszköznek, ugyanis egy akkut használva 125, míg két akkuval 250 órát is elmehet. A radikális csökkenés elsődleges oka, hogy ilyenkor a „Delta Zero” technológiás optikai érzékelője 2500 DPI érzékenységű üzemmódba kapcsol, azaz rendkívül precízzé válik.


A Logitech állítása szerint a strapabírás érdekében az egér mind a 11 gombja mechanikus, elvileg akár 20 millió kattintást is kibírnak. A gyártó weboldalán keresztül a termék már hazánkból is előrendelhető, méghozzá ingyenes kiszállítással bruttó 24999 forintért cserébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.