Hirdetés

Vezeték nélküli és stílusos a Creative Woof 3 hangszórója



|

Okostelefonokhoz és táblagépekhez is ideális választás a Bluetooth-on működő újdonság.

Hirdetés

A Creative bemutatta a Woof 3-as hangszóróját, amely kis méretekkel rendelkezik, és vezeték nélkül, Bluetooth-on működik. 

Hirdetés

A Woof 3 mindezek miatt ideális választás bármilyen okostelefon vagy táblagép mellé, és kiváló választásnak bizonyulhat zenehallgatáshoz. 

A mostani modell élénk metál színekben érhető el, így aki valami stílusosra vágyna, annak sem lesz hiányérzete. 

A kifordított harang alakú hangszóró felfelé adja ki a hangokat magából, és a kategóriájához képest sokkal jobb hangzást ígér. 

Némi plusz a beépített mikrofon, amelynek hála egy okostelefonhoz kihangosítóként is tökéletes megoldás a Woof 3. 

A hangszóró 6 órányi üzemidőre képes egy töltéssel, és microSD memóriakártyáról is képes lejátszani az MP3 és WMA fájlokat, valamint a WAV, FLAC, APE kiterjesztésűeket. Szükség szerint 3,5 millis fejhallgatóval is használható. Az ára 49,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.