Hirdetés

Vezeték nélküli, háttérvilágított Logitech billentyűzet



|

A Logitech Illuminated Keyboard utódja a K800, amely nem csak háttérvilágított, de már vezeték nélküli is.

Hirdetés

A Logitech egyik különleges billentyűzete a háttérvilágított gombokkal rendelkező Illuminated Keyboard volt. A tetszetős perifériának most itt az "utódja", amely ugyanolyan kényelmes és vékony, ellenben már vezeték nélküli: a Wireless Illuminated Keyboard K800.

 

Természetesen vastagságban nem versenyezhet a K800 a vezetékes társával, de még így is tetszetős formát kapott. Billentyűi háttérvilágítással rendelkeznek, ami főként sötétebb környezetekben, vagy este lehet kiváló. A kényelmes gépelésről a Logitech PerfectStroke technológia gondoskodik.

 

A billentyűzetnek közelségérzékelő szenzora is van, ami bekapcsolja a világítást, ha a kezünk a közelébe ér. Így az akkumulátorok kímélhetőek. A billentyűzet persze újratölthető, töltés közben pedig micro-USB-kábellel is használható. A 2,4 GHz-en működő, apró Logitech Unifying vevőegységgel dolgozó billentyűzet világítása egyénileg állítható. Ára 100 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.