Hirdetés

Vezeték nélküli internet a tengeren



|

Hirdetés

"A fogyasztók megszokták, hogy mindenhová magukkal viszik mobiltelefonjukat, akárhová mennek, és mindig kapcsolatban tudnak maradni másokkal. Az Ericsson segítségével a SeaMobile ezt a szabadságot adja meg ügyfeleinek, még a tengereken is" - mondta Angel Ruiz, az észak-amerikai Ericsson vezetője.

"Azonnal képesek vagyunk jobb vezeték nélküli felhasználói élményt nyújtani a tengeren. Ez pedig még tovább javul majd azáltal, hogy olyan szolgáltatásokat vezetünk be, amelyek jelenleg nem állnak rendelkezésre a tengerhajózásban" - jelentette ki William Marks, a SeaMobile elnök-vezérigazgatója.

A SeaMobile az Ericsson technológiájának segítségével globális, vezeték nélküli kommunikációt nyújt majd a tengeren, tengeri műholdszolgáltatások vezető szállítóin keresztül. A rádió-bázisállomások a hajók fedélzetén helyezkednek majd el, a kommunikáció pedig műholdkapcsolaton keresztül jut el a tengerparti hosztolt maghálózathoz.

Az Ericsson szállítja majd a teljes vezeték nélküli hálózatot, illetve a hálózatfigyelési és -bevezetési szolgáltatásokat. Ez lehetővé teszi majd a SeaMobile számára, hogy tengerjáró hajók, kompok, jachtok, konténerhajók, valamint a part menti kőolaj- és földgázkitermelés számára nyújtson szolgáltatásokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.