Hirdetés

Vezeték nélküli memóriakártyák a Toshibától



|

TransferJet vezeték nélküli memóriakártyákkal készül a 2013-as CES-re a Toshiba.

Hirdetés

Noha a Toshiba még nem kész piacra dobni az új, vezeték nélküli memóriakártyáit, azonban a fejlesztésnek már abban a szakaszában tartanak, hogy prototípusokat tudnak kiállítani a 2013-as CES rendezvényen. 

A referencia SDHC memóriakártyára egy transferjet integrált áramkör, egy RF filter, egy csatoló, periférikus passzív részek, SD bridge csatoló-áramkör és Toshiba NAND lapkák kerülnek. A TransferJet megoldásnak köszönhetően a digitális fényképezők, PC-k és más, memóriakártya-foglalattal ellátott eszközök lesznek képesek vezeték nélküli kommunikálni egymással.

Az egyetlen negatívum a távolság kérdése. A TransferJet az ígéretek szerint nagyon gyors adatátvitelt biztosít majd, azonban csak igen kicsi távolságokban lesz működőképes. A Toshiba a január 8-11. közötti CES-en talán többet is elárul a memóriakártyákról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.