Hirdetés

Vezeték nélküli merevlemez 1 TB tárhellyel



|

A Seagate újdonsága kiváló megoldás lehet okostévékhez és mobilkészülékekhez.

Hirdetés

A Seagate sem szeretne kimaradni a jóból, vagyis a Nevadában, Las Vegas-ban rendezett CES-ből. A gyártó egyik újdonsága a Wireless Plus, amely egy vezeték nélküli, hordozható merevlemez. A DLNA-képes adattároló így kiválóan használható okostévékhez, mobilokhoz és tabletekhez, de az AirPlay-támogatásnak köszönhetően az Apple eszközeihez is.

A HDD egyszerre három HD-s filmet képes streamelni, három különböző eszközre. A beépített akkumulátor egy feltöltéssel 10 órát bír. A Wireless Plus újratöltését egy USB 3.0-ás adapterrel lehet megoldani (ami a csomagban megtalálható).

Ami a Seagate újdonságának a kapacitását illeti, 1 terabájt tárhellyel gazdálkodhatunk. Ez ma már nem számít lenyűgözőnek, azonban egy 2,5 hüvelykes HDD esetében jónak nevezhető. Az eszköz ára 199 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.