Hirdetés

Vezeték nélküli merevlemez a Patriottól



|

A Gauntlet 320 Wi-Fi-n keresztül biztosítja a 320 gigabájt tárhelyet.

Hirdetés

A Gauntlet 320 első ránézésre leginkább routernek tűnik, azonban a Patriot Memory újdonsága egy hordozható, vezeték nélküli merevlemez. A 320 gigabájtos kapacitás nem számít túl nagynak, azonban vélhetően elég a kisebb zenés és videós mappákhoz egy útra.

 

A vezeték nélküli adattároló egyszerre több eszközre képes streamingelni a tartalmát: egészen pontosan egyidejűleg öt tablet, okostelefon vagy notebook csatlakoztató hozzá.

 

Amikor nem áll rendelkezésre Wi-Fi, akkor USB 3.0-ás vagy USB 2.0-ás portokon keresztül használható a HDD, amely egyébként ugyanitt tudja tölteni az akkumulátorát is, amely egy feltöltéssel 5,5 órás üzemidőt biztosít. Az Európába csak 2013. elején érkező Gauntlet 320 ára 150 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.