Hirdetés

Vezeték nélküli mobiltöltőt kapott az AOC monitora



|

27 hüvelykes PLS megjelenítő dolgozik az elegáns termékben.

Hirdetés

Szerencsére már nem csak a felsőkategóriás okostelefonok kiváltsága a vezeték nélküli töltés. A technológiának két hátránya van: egyrészt a vezetékes töltéshez képest lassabb, másrészt pedig a töltőpad helyet foglal az asztalon. A Samsung után most az AOC is bemutatott egy olyan monitort, amely a talapzatába beépített Wireless Qi töltőt kínál, ezzel részben orvosolva az utóbbi gondot.


Hirdetés


Az elegáns megjelenésű AOC P2779VC modellbe 27 hüvelykes és 1920×1080 pixeles PLS panel került, 178 fokos betekintési szögeket, 5ms GtG válaszidőt, 300 cd/m² maximum fényerőt kínál. Három videobemenetet kapott, a klasszikus analóg D-SUB mellett kettő HDMI 1.3 áll a felhasználók rendelkezésére. VESA szabványú rögzítőpontok nincsenek a hátulján, így nem lehet falra vagy tartókarra felszerelni, esetleg mini PC-t csavarozni rá.



A monitor európai elérhetővé válásának részleteiről egyelőre nem tudunk információkkal szolgálni. Az Egyesült Államokban még decemberben forgalomba kerül, méghozzá 250 dolláros (~74 ezer forintos) ajánlott fogyasztói áron.


(Forrás: TechPowerUp, AOC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.