Hirdetés

Vezeték nélküli rotobot egerek



|

Ez a stílusos rágcsáló megfelel azoknak is, akik ragaszkodnak a hagyományos formákhoz és azoknak is, akik újra vágynak.

Hirdetés

Ezeknek a teljesen működőképes, vezeték nélküli egereknek a tervezője Aaron Ristau, aki a Works of Art írógép kategóriának szánta eme alkotásokat. Szemre valóban szépek, vagy legalábbis egyediek, de ergonomikusnak legjobb esetben is csak akkor lehetne nevezni, ha pisztolyt tartanának a fejünkhöz, hiszen ezektől még a legolcsóbb hagyományos egér is nagyságrendekkel kényelmesebb. Ettől függetlenül, aki esetleg szeretne egy ilyet a magáénak tudni, az potom 36.000 forintnak megfelelő dollárért megveheti és büszkélkedhet vele. Önmagukban véve azonban valóban érdekes és kreatív, ugyanakkor mégis nosztalgikus hatást keltő egerek, melyeket értelmes ember úgysem fog funkcionálisan használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.