Hirdetés

Vezetékek nélkül működik a Samsung Gear IconX fülhallgatója



|

Drága, de cserébe teljesen vezeték nélküli a Samsung újdonsága.

Hirdetés

Vezeték nélküli fej-és fülhallgatóból manapság már nincs hiány, a Samsung azonban egy igazán különlegessel állt elő a Gear IconX keretében. 

Hirdetés

A dél-koreai gyártó 200 dollárért kínálja az idén megjelenő újdonságot, amelynek a különlegessége az, hogy teljesen vezeték nélküli: még a jobb és a bal oldali egységet sem köti össze vezeték. 

Még jobb, hogy a Gear IconX nem egy egyszerű fülhallgató. Valójában egy fitneszes követő is, a szenzorok képesek mérni a pulzust, a távolságot és a sebességet. Az S Health appnak hála minden statisztika megjeleníthető egy okostelefonon. 

A Samsung fülhallgatója 4 GB beépített tárhelyet is kapott, így telefon nélkül is használható zenelejátszóként. Érintéssel és simítással lehet vezérelni. 

Az eszköz táskája töltőként és hordozható akkumulátorként is funkcionál: kétszer tudja feltölteni a fülhallgatókat. 

Egy fülhallgató 6,3 grammot nyom, a tok 52 grammos. Az akkuk 47 és 315 mAh kapacitásúak. Android 4.4-től fölfelé használhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.