Hirdetés

VGA hűtés mesterfokon, hibrid megoldással



|

Az Arctic Accelero Hybrid III-140 kombinált módon gondoskodik a grafikus kártya megfelelő hőmérsékletéről.

Hirdetés

A különféle ötletes és hasznos kiegészítőiről is ismert Arctic ezúttal a VGA-nk hűtésére kínál profi megoldást. Az Accelero Hybrid III-140 nevéből adódóan egy hibrid rendszer, folyadékhűtés, ventilátor és hűtőborda is helyet kapott a csomagban. A készlet számos NVIDIA és AMD grafikus kártyával kompatibilis, vásárlás előtt azonban fontos tájékozódni, hogy biztosan az általunk birtokolt modellhez passzoló termékkódú hűtőt válasszuk ki.

Hirdetés

A GPU megfelelő hőmérsékleten tartását alapvetően folyadékhűtéssel oldotta meg az Arctic. Az előre feltöltött, készre szerelt megoldást egy 140 milliméteres ventilátorral és MX-4-es pasztával turbózták fel. A VRM áramkörökről hűtőbordák gondoskodnak, ebből egyedi méretek és egy univerzális darab is elérhető. A lapkák fölé a PWM támogatással 600-2000 RPM fordulatszámra képes, alacsony zajszintű 80 milliméteres légkeverő kerül, a memóriachipeket pedig nagyméretű hátlapi hűtőborda óvja.

Az Arctic Accelero Hybrid III-140 természetesen hatékonyabb és csendesebb teljesítményt kínál a gyári hűtési megoldásoknál. A gyártó honlapján mindenki ellenőrizheti, hogy kompatibilis-e grafikus kártyájával a rendszer, 120 euróért pedig a megrendelés is leadható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.