Hirdetés

VIA EPIA-910 3D



|

A VIA EPIA-P910 3D kijelzőtámogatást, négymagos CPU-t nyújt Pico-ITX méretben

Hirdetés

Amennyiben a Pico-ITX méretű termékek között vérre menő verseny dúlna, hogy elérjék az asztali gépekbe árult teljes méretű komponensek erejét, akkor a VIA most dobta volna piacra a csodafegyverét, mellyel alaposan megnyirbálta volna a konkurencia kedvét. A verseny persze nem ennyire kihegyezett, de a EPIA-P910 akkor is nagy lépésnek számít.

 

 

Az apró PC a VIA 1 GHz-es VX11H media maggal ellátott négymagos E-Series processzort alkalmaz, mely szinte bármilyen feladatra megfelelő. A média mag képes a sztereoszkopikus 3D kijelzők kezelésére és a DirectX 11 3D grafika is képességei határán belül található. Emellett meglepő mennyiségű bővítési lehetőséggel rendelkezik az eszköz, hiszen kapunk HDMI 1.4a-t, VGA-t, 2 USB 3.0 portot, a deszkán még ott leledzik két header, mely összesen 6 USB 2.0 aljzatot kezel, és a lényeg, hogy a memóriát maximum 8 GB-ig lehet bővíteni.

 

A termék áráról egyelőre nem tudunk beszámolni, de elég valószínű, hogy a VIA üzleti célra szánta az apró masináját.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.