Hirdetés

Viccesen mutat az XFX léghűtéses R9 Fury kártyája



|

Három bővítőhelyet foglal az XFX egyedi Radeon R9 Fury videokártyája.

Hirdetés

A VideoCardz exkluzív beszámolója alapján a nagyon közeli jövőben az XFX is piacra fogja dobni az első egyéni hűtőrendszerrel ellátott Radeon R9 Fury videokártyáját. A referencia dizájn felettébb nyomós okból már alapvetően vízhűtéshez lett tervezve, azonban az XFX úgy döntött, hogy csak azért is készít egy léghűtéses modellt.

Hirdetés


A vállalat képeken látható kártyája ennek köszönhetően egy igazi monstrum: az óriási hűtőbordának és három darab ventilátornak köszönhetően a hűtés utolsó harmada egyszerűen lelóg a nyomtatott áramköri lapról, ráadásul a kártya vertikálisan is három bővítőhelyet foglal.


A léghűtéses XFX Radeon R9 Fury specifikációi nem szivárogtak ki, de a képek alapján nem úgy tűnik, mintha a gyártó mérnökei a hűtésen kívül bármihez is hozzányúltak volna. Hamarosan kiderül, napokon belül hivatalosan is bemutatkozhat a spekulációk alapján 550 dollár könyékén elérhetővé váló termék.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.