Hirdetés

Videó: bemutatjuk az Asus ZenBook Flip hibridet



|

Testközelből is meggyőző az ASUS érintős ultrabookja.

Hirdetés

Nemrégiben egy hosszabb tesztben már beszámoltunk a minőségi hibrid számítógépek táborát gyarapító Asus ZenBook Flip UX360CA ultrabookról. Olvasóink érdekeit szem előtt tartva most videón is bemutatjuk, hiszen ezzel szó szerint újabb perspektívákból tudjuk megmutatni a terméket. Ezen felül az Asus gépének bruttó ára 260 ezer forint környékén kezdődik, amely kevesek számára játékpénz; érdemes az összes tájékozódási lehetőséget megragadni a vásárlás előtti mérlegeléskor.


Hirdetés


A videónk alant tekinthető meg, ám összegezve elmondható, hogy az Asus Zenbook Flip rendkívül pozitív benyomást tett ránk. A mérnökök kívül-belül alaposan átgondolták, a passzív hűtés ellenére rendkívül használható teljesítményt nyújt, ráadásul az akár 10 órás akkus üzemidő továbbra is kimagasló a Windowsos gépek között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.