Hirdetés

Videó: így tölt vezeték nélkül Samsung SE370 monitor



|

Bármely Qi-szabványt támogató kütyüvel használható a funkció.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt egy részletes tesztben már beszámoltunk a divatos megjelenésű Samsung SE370 monitorról, most pedig készítettünk egy külön videót a legérdekesebb egyedi funkcionalitásáról. A megjelenítő talpába került egy Wireless Qi töltőegység, amely segítségével vezeték nélkül tölthetjük az említett szabványt támogató okostelefonokat.

Hirdetés


A funkció felettébb kényelmes, hiszen a számítógép előtt ülve úgyis az asztalra tennénk a mobilunkat, így a monitorral vagy szimplán kiaknázhatjuk a vezeték nélküli töltés kényelmét, vagy a meglévő külön töltőegység kiebrudalásával helyet szabadíthatunk fel az asztalunkon.


Természetesen a vezeték nélküli töltés sebessége közel sem azonos a megszokott vezetékes töltésével, a "normál" sebességű töltéshez képest körülbelül kétszer annyi időt vesz igénybe az akkuk árammal való ellátása. A másik végletet a gyorstöltés jelenti, a technológiát támogató mobilok 15 percnyi töltésével olyan 2 órányi üzemidőt is kaphatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.