Hirdetés

Videó: Kingston HyperMax 3 USB3



|

Kaszál Norberttel, a Kingston hazai képviselőjével tüzetesebben megnéztük a gyártó külső USB 3-as SSD meghajtóját.

Hirdetés

Az SSD-meghajtókat talán már nem kell bemutatni senkinek, évek óta érkeznek, újabb és újabb sebességrekordokat állítanak fel, egyre alacsonyabb a fogyasztásuk és egyre intelligensebb vezérlőket jelentetnek meg hozzájuk.

 

 

A Kingston HyperMax 3 külső SSD-je olyan gépeknek jelenthet nagyon jó adatmozgatási alternatívát, ahol vagy van USB 3.0-s kapu, vagy pedig egy PCIe 1x kártyával emelt USB 3.0-s kártyán át kívánják működtetni a meghajtót. A Kingston kínálatában mindkét megoldáshoz megtalálható egy-egy V100+-os SSD-meghajtó, csak nem beépített, hanem hordozható formában, egy USB–SATA beépített kontroller segítségével. Az eszköz sebessége így az USB 3.0 miatt közel ugyanolyan, mintha belső SSD-ként használnánk, azaz könnyedén hozza a gyárilag meghatározott átviteli adatoknál gyorsabb teljesítményt is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.