Hirdetés

Videóbemutató: Verbatim USB3 háttértár



|

Az USB 3.0-s külső háttértáraknál már nem kell aggódni az átviteli sebesség miatt. Megnéztük, hogy mit tud a Verbatim eszköze!

Hirdetés

A tárolandó információk, filmek, fényképek száma egyre nő, s bizony nem könnyű ennyi adatot mozgatni két számítógép között. A külső merevlemez erre remek eszköz, ám például nagy méretű fájlok esetében sokáig az USB 2.0 csatolók maximális adatátviteli sebessége korlátozó tényezőként jelentkezett. Szerencsére már megérkeztek a sokkal gyorsabb USB 3.0-s eszközök, amelyek az előző generációnál négyszer gyorsabb átviteli sebességere is képesek. Az általunk tesztelt 2 terabájtos Verbatim külső háttértár egy közülük, amely a Nero szoftvermellékletével kiemelkedik a versenytársai közül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.