Hirdetés

Videódigitalizálás amatőröknek



|

Digitalizáljon USB-n keresztül egyszerűen.

Hirdetés

A kisméretű ConvertX használata gyerekjáték: S-Video vagy kompozit csatlakozót az analóg forrásra, míg USB végét pedig a PC-hez kell csatlakoztatni, a többit a mellékelt Presto’s Digital Converter szoftver elintézi. A csomag részeként érkezik a VideoWorks is, mely lehetőséget kínál egy kis utómunkára, mint például átfedések és feliratok készítésére.

 

 

plextor_px-av200u.jpg

 

 

A Plextor ConvertX PX-AV200U kielégíti a kezdő és középhaladó felhasználókat, akik még kevésbé járatosak a digitalizálás és vágás területén. Az eszköz kompatibilis a Windows XP és Vista operációs rendszerekkel egyaránt. A termék áráról egyelőre nem áll rendelkezésünk információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.