Hirdetés

Videókon az OLED Sony Walkman



|

Közelebbről is megismerhetjük az első OLED kijelzős Sony mp3 lejátszót.

Hirdetés

Alig néhány hete ismerhettük meg először a Sony legújabb Walkman márkanevű NWZ-X1000 mp3 és mp4 lejátszó készülékét, máris videón is megtekinthetjük a készüléket. A Sony OLED érintőkijelzős médialejátszója több okból is izgalmas. Az első okot már ismerjük, ez az OLED technológiával készült, 423*240 képpontos felvonultató érintőkijelző, amely rendkívül kevés energiát fogyaszt, így kíméli az akkumulátort. Az alábbi linken látható videón a külsőn kívül a belsőt is megismerhetjük, mint például az animált menüt - amely méltán lehetne az iPod Touch ellenfele -, az egyujjas görgetést, a letisztult és áttekinthető lejátszót, a kitűnő hangminőséget garantáló jeleket, az akár 32 gigabájtos belső memóriát, valamint a Wi-Fi-képességet.

 

oled_sony_walkman.jpg

Élőkép a CES-ről


A nagy kérdés változatlanul az, hogy a Sony miért nem képes még mindig arra, hogy bizonyos dolgokat egy készülékbe integráljon? A Walkman témához kapcsolódóan például többen a játékokat hiányolják a hordozható médialejátszóból, ám a Sony szerint arra ott van a PSP. Pedig ilyen kijelzőn is igencsak élvezetes órákat szerezhetnének több ezer játékőrültnek. Az akár 33 órán át zenélni képes, OLED kijelzős Walkman lejátszó május 10-én debütál Nagy-Britanniában, a 16 gigabájtos változat 70-75 ezer forintnyi összegért, míg a 32 gigabájtos verzió 90-95 ezer forintért találhat gazdára.

 

 


 


 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.