Hirdetés

Videós kártyaolvasó



|

Mobil eszközökön lejátszható videót rögzít flash kártyára a Sandisk V-Mate.

Hirdetés

A V-Mate egy szokásos méretű, univerzális USB 2.0 kártyaolvasó, ami még magában nem lenne nagy dolog. Különlegessége, hogy hátoldalán video bemenetet is találunk, ezáltal összeköthető bármilyen szórakoztatóelektronikai videós masinával, például VHS rekorderrel, műholdas vevőegységgel, televízióval vagy DVD felvevővel. A V-Mate-t nem kell a PC-hez csatalkoztatnunk, önállóan végzi a videojel feldolgozását és MPEG-4 formátumba tömörítését. Távirányító is jár hozzá, kezelőfelületét tévén jeleníti meg. A mellékelt infra jeladó révén képes vezérelni a televíziót vagy a műholdvevőt, azaz önállóan képes kiválasztani az ütemezett felvételben beállított televíziócsatornát, akár csak egy videomagnó.




A napjainkban terjedő tenyérgépek, videós mobiltelefonok és személyi videolejátszók adják a termék piaci létjogosultságát. Beüzemeléskor -- hogy elkerüljük az esetleges inkompatibilitást -- kiválaszthatjuk, hogy miféle eszközzel fogjuk lejátszani a felvételeket. A rögzítés képmérete lehet 640×480 képpont is, ami már televízión is megfelelő képet ad, tehát a V-Mate nem csak mobil minőséghez alkalmazható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.