Hirdetés

ViewSonic: 23 hüvelykes IPS-monitor, LED-es megvilágítással



|

A VX2336s-LED kategóriájában kedvezőnek mondható árcédulával érkezik.

Hirdetés

A ViewSonic legújabb monitora, a VX2336s-LED egy olyan megjelenítő, amely IPS panelre épül, LED-es háttérvilágítást használ, és eközben kategóriájában kedvezőnek mondható árral érkezik a piacra.

 

A 23 hüvelykes újdonság Full HD-s felbontásra képes, DVI és D-Sub csatlakozókkal rendelkezik. A monitor talpa -5 és 20 fok közötti döntést tesz lehetővé. Az eszköz egyik érdekessége a SuperClear technológia, amely 178 fokos betekintési szöget enged, ezen felül élesebbé teszi a fekete színeket.

 

A 20 000 000:1 maximális kontrasztarány mellett a LED-es háttérvilágítás is említést érdemel, amelynek hála a monitor 35 wattot fogyaszt, Eco módban pedig 21-et. A VX2336s-LED ára 225 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.