Hirdetés

Vigyen stílust az életébe!



|

Ellátogattunk néhány olyan gyártóhoz, akik nem csak a technológiát tartják fontosnak.

Hirdetés

A szórakoztatóelektronikai termékekre már régóta igaz, hogy nemcsak jók, hanem szépek is. Ám a számítástechnikai eszközöknél a gyártók sokáig csak a teljesítményre koncentráltak – a megjelenés némiképp háttérbe szorult, illetve csak a felső árkategóriát jellemezte az igazán igényes kialakítás. Ez így hosszú ideig rendjén is volt, a felhasználók is főként a nyers erőt tartották – és tartják többnyire a mai napig is – elsődleges szempontnak.


Időközben megjelent viszont az a vásárlóközönség, amely változtatott ezen a helyzeten azzal, hogy mindenekelőtt kényelmes, harmonikus otthon kialakítására törekszik, ezért vásárláskor csekélyebb teljesítménnyel is beéri, viszont a minőségből nem enged. Ezt a tendenciát a gyártók is észlelték, és több-kevesebb sikerrel megpróbálnak megfelelni az elvárásoknak, aminek köszönhetően az olcsóbb termékek is egyre javuló külső minőségről tesznek tanúbizonyságot.

Teljes cikkünket megtalálja a PC World decemberi számában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.